Home » Cursus aanbod: » Level 1

Level 1 

In deze cursus maken we een begin om onze cursisten de basiskennis mee te geven over de opvoeding en de training van hun hond. We zien level 1 & level 2 samen als een mooi geheel.

 

Waar level 2 wekelijks verschillende thema’s behandelt zoals het commando ‘hier’, opspringen naar mensen en voerbeheersing, is de indeling van level 1 totaal anders. Waar je in level 2 uitsluitend praktijklessen hebt, krijg je bij level 1 ook hele interessante theorielessen. 

 

Level 1 duurt slechts 1 maand.

De cursus bestaat uit :

-1 online theorielesje met uitleg over het gebruik van de clicker

-2 leuke theorielessen op de hondenschool, 1 theorieles gaat over het lezen van de lichaamstaal van je hond, hoe communiceren zij nu eigenlijk?

De andere theorieles gaat over hun gedrag. Hoe leren zij nu eigenlijk? Waarom doen honden wat ze doen? En hoe kun je dit in goede banen leiden? 

-Daarnaast heb je 2 praktijklessen. Hier nemen we wat basis dingen door zoals ‘Af’ en ‘Zit’ en lopen aan een ontspannen lijntje en rust aan de lijn. 


Deze cursus is slechts een kleine start, waarin wij een belangrijke basis meegeven voor elke honden eigenaar. Wij denken dat iedere hond en hondeneigenaar veel baat heeft bij het volgen van deze lessen. 

Het zijn weinig praktijklessen zodat wij kunnen beoordelen of een groepsles de ideale leeromgeving is voor jouw trouwe viervoeter. Sommige honden vinden het namelijk te moeilijk om te ‘dealen’ met alle prikkels op een hondenschool. Al staat rust bij ons hoog in het vaandel. 

Mogelijk passen privelessen beter bij jouw hond. Hier kunnen we dan direct op inspelen. Gaat het je hond goed af in de groep? Dan ga je door naar level 2, waarin we aan de slag gaan met alles wat je geleerd hebt in de theorielessen. Lees hierover meer op de volgende pagina: 


Onze ervaring vertelt ons dat veel cursisten vooraf hun twijfels hebben over de clicker. Voornamelijk omdat ze eigenlijk niet goed weten hoe je ermee werkt en wat de toegevoegde waarde ervan is. 

Maar nadat cursisten er eenmaal mee aan de slag gaan, vinden velen het een ideaal hulpmiddel om nieuw gedrag aan zijn of haar hond aan te leren. 

Dat is dan ook precies waarvoor we de clicker gebruiken. Dus geen zorgen, je hoeft niet de rest van je leven met een clicker rond te lopen! 

Wij leggen uit hoe je hier op een fijne manier mee kunt trainen. En mocht blijken dat het niks voor jou is, is dat ook prima! Wij verplichten niemand tot het gebruik van de clicker. Maar we nodigen jullie wel van harte uit om het uit te proberen in deze cursus. :) 


Prijs

1 online theorieles

———————————————————

2 Theorie lessen op de hondenschool
------------------------------------------
2 Praktijklessen op de hondenschool
------------------------------------------


U ontvangt een GRATIS welkomstpakket! 

Inhoud:
-Clicker
-Beloningsheuptasje
-Kortingsbon van € 5,- bij Leer2020. (klik op het logo voor de website)
-Kortingsbon van 10 % te besteden bij Boerenbond/Pet’s Place Wijchen

- eenmalig 5 euro korting op een kwartaal Factuur bij uitlaatservice Kersten

-Proefzakje van de brokken van Carnis (klik op het logo voor de website) 

-Worst van Carnis

-Folder met informatie over (Carnis) voeding voor uw hond
-Kortingsbon voor alle Carnis producten, te besteden bij Huisdierspecialist de Dierenvriend in Beuningen. (klik op het logo voor de website)

--------------------------------------------------------

U krijgt toegang tot onze instructie video's via een inlogcode op onze website 

--------------------------------------------------------

                                                              € 85,-

 

De praktijklessen duren ongeveer 45 minuten en de theorielessen duren 90 tot 110 minuten.

 

———————

ACTIE:

Wij raden iedereen aan om ook een privétraining in te plannen bij een van onze instructeurs. De kosten hiervoor zijn 45 euro excl reiskosten. We komen dan ongeveer een uur bij je thuis en we kunnen hier oefenen waar jii zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld puppybijtgedrag of blaffen naar de stofzuiger oid. 

 

Als je je direct inschrijft voor level 1 en een privéles krijg je 5 euro korting op level 1. 

Adres Dierenwinkel: Kerkplein 108, 6641BH Beuningen

 

Bij Hondenschool Kersten geven wij binnen les.

We geven les in Wijchen. (Omgeving: Nijmegen, Druten, Grave, Herpen, Berharen, Hernen, Schaijk, Beneden-Leeuwen, Nederasselt, Beuningen.