Home » Cursus aanbod: » Level 4

Level 4  

 

Cursisten die bij ons begonnen zijn bij de Pup Cursus, hebben tegen de tijd dat ze naar de level 4 doorstromen vaak te maken met een hond met puberstreken. Mening baasje zit tegen deze tijd met zijn handen in het haar. WAAROM LUISTERT HIJ NIET MEER?  Wij gaan je hier doorheen helpen! En er vooral voor zorgen, dat het trainen met je hond LEUK blijft voor beide partijen.

 

De mensen die ontzettend genieten van het samen bezig zijn met hun hond, zullen erg blij zijn met deze cursus. Oefeningen worden steeds moeilijker gemaakt. Ook komen er weer nieuwe oefeningen aan bod zoals: apporteren. 


Na het afronden van alle vier de levels denken wij dat je voldoende kennis in huis hebt om zelf je hond op te voeden en te trainen, zonder onze hulp. Natuurlijk zijn wij er altijd voor je als je ons nodig hebt, maar hoe mooi zou het zijn dat wij jullie gewoon zoveel mogelijk kennis geven over honden zodat wij overbodig worden. Jullie leven tenslotte 24/7 met je lieve huisdier.
Na deze vier levels kun je meedoen aan een van onze sporten. Alle levels kunnen natuurlijk ook herhaald worden als je nog meer uit de gehoorzaamheid wilt halen..

 

Cursus die van te voren gevolgd moet worden om deel te kunnen nemen aan Level 4:
- Level 1

- Level 2

- Level 3

Prijs

8 Praktijklessen
------------------------------------------

                                     € 99,-

Bij deze cursus heeft u 1 x per week, ongeveer 45 minuten les.

 

Hondenschool Kersten heeft een binnen locatie.

Wij geven les in Wijchen (Dit is omgeving Nijmegen, Druten, Grave, Herpen, Schaijk, Oss, Nederasselt, Ravenstein, Beuningen)