Home » Informatie » Video lessen

Video lessen 

Heb je liever geen les op de hondenschool, maar volg je onze cursus liever vanuit huis? Dat kan! 

 

Wat houdt dit in? 
Je ontvangt een mail met inlogggevens van jouw cursus. Op deze pagina vind je dan alle links van alle video lessen van de cursus die je gaat volgen.  

Deze video's zullen niet anders zijn dan de lessen op de onze hondenschool. Dezelfde lesstof wordt behandeld. De oefeningen worden net zoals in de praktijklessen voorgedaan met een hond.
Wij garanderen inhoudelijk een hoge kwaliteit.

 

Op de hondenschool laten wij normaal gesproken onze cursisten na elke oefening zelf de oefeningen oefenen met hun hond en dan geven wij feedback. Dit verandert niet! 
Wij vragen onze cursisten om video's terug te sturen waarin zij aan het trainen zijn met hun hond. Zo kunnen wij feedback geven. (Dit is verplicht, minstens 1 video terugsturen per praktijkles) 
(Sommige cursussen zijn deels wel in praktijk te volgen, zie hiervoor de pagina Corona maatregelen

 


Er zitten veel voordelen aan deze manier van trainen:

*Je voedt je hond namelijk niet op met die ene les per week op de hondenschool. Wij geven jullie les! Zodat jullie weten wat je thuis moet doen. 
En dan begint het pas. Je zal thuis veel moeten oefenen en herhalen. Dus dat je de les nu thuis volgt maakt niks uit. 

*Je kunt de video in alle rust kijken. Zonder afleiding. Normaal gesproken ben je in de les tijdens de uitleg op ook je hond aan het trainen of blaft er wel eens een hond. Door deze afleiding mis je soms essentiële dingen uit onze uitleg. Dat zal nu niet het geval zijn. Daarnaast kun je de video meerdere keren terug kijken. 

*Zonder afleiding in een prikkelarme omgeving trainen is voor de hond een stuk makkelijker met een nieuwe oefening. Hier zal je dan ook veel sneller en beter resultaat boeken.

 


We hebben voor de volgende cursussen videolessen:

*Puppyklasje 

*Level 1

*Level 2

*Level 3 

*Teambuilding