Home » Informatie » Video lessen

Video lessen 

Heb je liever geen les op de hondenschool, maar volg je onze cursus liever vanuit huis? Dat kan! 

 

Wat houdt dit in? 
Je ontvangt een mail met een link van een video. Deze krijg je wekelijks bij elke les aangeboden. 

Deze video zal niet anders zijn dan de lessen op de onze hondenschool. Dezelfde lesstof wordt behandeld. De oefeningen worden net zoals in de praktijklessen voorgedaan met een hond.
Wij garanderen inhoudelijk een hoge kwaliteit.

 

Op de hondenschool laten wij normaal gesproken onze cursisten na elke oefening zelf de oefeningen oefenen met hun hond en dan geven wij feedback. Dit verandert niet! 
Wij vragen onze cursisten om video's terug te sturen waarin zij aan het trainen zijn met hun hond. Zo kunnen wij feedback geven. (Dit is verplicht, dit mag dagelijks, maar moet minstens 2 keer per week) 

Er zitten veel voordelen aan deze manier van trainen:

*Je voedt je hond namelijk niet op met die ene les per week op de hondenschool. Wij geven jullie les! Zodat jullie weten wat je thuis moet doen. 
En dan begint het pas. Je zal thuis veel moeten oefenen en herhalen. Dus dat je de les nu thuis volgt maakt niks uit. 

*Je kunt de video in alle rust kijken. Zonder afleiding. Normaal gesproken ben je in de les tijdens de uitleg op ook je hond aan het trainen of blaft er wel eens een hond. Door deze afleiding mis je soms essentiële dingen uit onze uitleg. Dat zal nu niet het geval zijn. Daarnaast kun je de video meerdere keren terug kijken. 

*Zonder afleiding in een prikkelarme omgeving trainen is voor de hond een stuk makkelijker met een nieuwe oefening. Hier zal je dan ook veel sneller en beter resultaat boeken.

 

*Je krijgt meer begeleiding. Normaliter krijg je 1 keer per week feedback tijdens de les. Nu kun je de hele week door video's sturen van de voortgang van je training. Er zijn dus veel meer feedback mogelijkheden dan normaal gesproken in de les. 

*Daarnaast is het mogelijk om zonder extra kosten videobel gesprekken in te plannen waar nodig. 

Alleen de volgende cursussen zijn te volgen via videolessen:

*Puppyklasje 

*Level 1

*Level 2

*Level 3