Wat vindt u van Hondenschool Kersten?

Laat het ons weten in een recensie hieronder. 
We zijn benieuwd wat u van onze lessen vindt.
En hoe bevielen onze instructrices?
 

Rating: 4.4328358208955 sterren
67 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Chri
een maand geleden

Ik raad deze school iedereen aan die op een leuke en leerzame wijze met de hond wil trainen

Joyce
een maand geleden

Fijne hondenschool met prettige en zeer gevarieerde lessen. Ook fijn dat het maar kleine groepjes zijn van max 6 honden. Puppy cursus en basis cursus afgerond en zeer tevreden over Wendy en haar team.

Els
2 maanden geleden

Leerzaam, duidelijke instructies door twee trainers die heel persoonsgericht met je aan de slag gaan, je observeren, helpen en de oefeningen met je eigen hond voordoen als het nodig is. Alles met de nodige humor zorgden voor erg leuke lessen. Nu door naar het vervolg ….

Karin
2 maanden geleden

Een hele fijne hondenschool met vriendelijke en deskundige instructeurs. Dat de lessen binnen gegeven worden is ook erg prettig.

Britt
2 maanden geleden

Een hele fijne hondenschool waar alle aandacht gaat naar de hond en zijn baasje. Voor iedereen is voldoende aandacht en met vragen kun je altijd terecht. Kortom een geweldige hondenschool met enthousiaste en vakkundige instructeurs!

Annemiek Pince van der Aa
2 maanden geleden

Fantastische hondenschool! Heel veel kennis en goede tips. Na de Basisklas nu ingeschreven voor de Gevorderden. En ik blijf gewoon lessen volgen, cursussen genoeg! Een absolute aanrader!

Jessy van den Bogaard
3 maanden geleden

Een goede en fijne hondenschool. Veel tips en goede lessen geleerd waar we zeker mee aan het werk kunnen.
Net het Puppyklasje afgerond, Op naar het volgende klasje!

Inge Teunissen
3 maanden geleden

Het was een geweldige puppy cursus van hoge kwaliteit en we hebben erg veel geleerd, dank jullie wel

Heidi
3 maanden geleden

Dit is een hele goede hondenschool! Hele fijne deskundige mensen! Geen vraag is teveel. Alleen maar tips en tops! Ik heb samen met Tommie al veel geleerd en blijf dit voorlopig ook nog even doen!

Paul met Buck
4 maanden geleden

Heel tevreden. Weer veel geleerd van de deskundige begeleiding.

Marieke
5 maanden geleden

We zijn heel enthousiast over jullie leuke, wijze en enthousiaste manier van lesgeven. Zeer tevreden dus.

Elise Geurts
7 maanden geleden

Vorig jaar diverse cursussen gevolgd met onze 1e LBD Nolah en nu weer gestart met het puppyklasje van onze 2e LBD Yunah. Wij waren zo enthousiast met de wijze van lesgeven dat we weer hebben gekozen voor Hondenschool Kersten. Lieve enthousiaste instructrices met veel kennis en ervaring die altijd alle vragen beantwoorden. Het aanbod en doorstroom mogelijkheden, de theorielessen en het terugkijken van lessen via video en het positieve gedrag van de hond belonen. Een super fijne hondenschool die wij zeker aanraden!

de papa en mama van Sjef
8 maanden geleden

Aanrader! Kan hier allerlei redenen voor geven, maar ga die vooral zelf ondervinden. Je zult er geen spijt van hebben!

Erwin en Luna
8 maanden geleden

Erg fijne hondenschool. Fijne mensen om mee te werken. Net puppyklasje afgerond met Luna. Goede, duidelijke lessen. En geen vraag is hen te veel! Op aanraden van onze hondenuitlaatservice, in contact gekomen met Hondenschool Kersten. Het is elke week het ritje vanuit Uden meer dan waard!

Erik, Tanja en Shiva
9 maanden geleden

Wij raden deze hondenschool zeker aan. Op dit moment volgen we de puppyklas met onze Schotse collie Shiva en dat gaat naar onze tevredenheid. Niet alleen krijgen we duidelijke uitleg over hondengedrag, maar ook wordt ons af en toe een spiegel voorgehouden hoe ons gedrag invloed kan hebben op de hond. Afgelopen zaterdag mocht onze pup los in het bos. Wij vonden dat heel spannend, maar het ging goed, waardoor ons (zelf)vertrouwen ook groeide.
Verder worden de lessen op een positieve manier gegeven. In het verleden trainden we met onze andere hond bij een andere hondenschool en daar werden wij op een hele andere manier benaderd. Hier is tijd (of nemen ze de tijd) om je vragen te beantwoorden. Verder is het fijn dat de groepen niet groot zijn. Bij de puppyklas maximaal 4 honden op één trainer en bij de basisklas maximaal 8 honden op 3 trainers.
Ook de theorielessen zijn zeker aan te raden want hier leer je ontzettend veel over het (natuurlijke) gedrag van de hond.

Sebastiaan Vreedenburgh
9 maanden geleden

Op dit moment bezig met de puppycursus en privélessen van Lijanne. De lessen vinden we erg leuk en leerzaam en tijdens de lessen (maar ook daarbuiten!) kunnen we altijd een vraag stellen. Dat helpt ons zo erg aangezien we nog niet veel ervaring hebben met honden. Al met al zijn we heel erg blij dat de hondenschool ons helpt in dit nieuwe hoofdstuk van ons leven!

Evy
10 maanden geleden

Duidelijke en goede opbouw van de lessen waarbij het plezier en contact met je hond voorop staat. We hebben nu met onze tweede hond de diverse cursussen en workshops afgerond en kunnen ook nu nog met vragen bij hen terecht.
Veel praktische tips mogen ontvangen, waarmee ik nu nog steeds train.

Monique Kweens
10 maanden geleden

Fijne hondenschool waar ze alles duidelijk uitleggen en tijd voor je nemen

Kimberly Van haalen
10 maanden geleden

Hele fijne plek om samen met je hond aan het werk te gaan. Met mijn vorige hond hier les gevolgd. Basis gevorderd behendigheid en later dan flyball. Mijn hond vond het geweldig en ik ook. Nu weer terug met een pup. Weer een hoop geleerd en blijft een prettige sfeer. Je mag en kan alles vragen. En erg fijn dat ze ook spulletjes te koop hebben voor honden. Ik blijf zeker hier met de hond

Wenda Noij
een jaar geleden

Fijne Hondenschool waar je vragen nooit teveel zijn, en een gezellige manier van duidelijk lesgeven! Ik ga nog even door hier!


KvK-nummer: 64191451