Cursus aanbod Wijchen:

Hondenschool Kersten zit in Overasselt. 

Wij hebben een ruim aanbod aan cursussen.

Bij elke cursus staat op de pagina een omschrijving van de inhoud van de cursus.
In elke cursus hebben we een lesplan met bepaalde richtlijnen.

Wij leveren altijd maatwerk. Dus waar nodig passen wij oefeningen aan zodat iedereen tevreden naar huis gaat. U moet als cursist alles uit de cursus kunnen halen wat u en uw hond nodig hebben.

 

Ons advies:

Pup:
Heeft u een pup aangeschaft? Twijfel niet, begin  het liefst zodra uw pup 2 a 3 dagen bij u in huis heeft kunnen wennen, aan het Puppy klasje.

Wel adviseren wij dat u zich direct (of liever nog voordat u de pup aanschaft) inschrijft. Zodat u zeker weet dat u zo snel mogelijk kunt starten. (Vol is vol)

Daarnaast kan de priveles ingepland worden voor je eerste praktijkles (mits je je tijdig inschrijft) om gelijk een goede start te maken als de pup net in huis is.  

Daarnaast kunnen we u dan alvast inplannen voor de theorieles. Het is natuurlijk ideaal als u deze alvast volgt voordat je je pup in huis hebt! Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven vanaf wanneer de pup in huis is.

 


Daarna adviseren wij om de volgende cursussen te volgen:
Basis klas.  

Als je het nog steeds fijn vind om door te trainen kun je daarna de Gevorderde klas en de Expert klas volgen. Deze cursus sluit mooi aan bij de puberteit. 

Lees meer over de inhoud van de cursussen op hun eigen pagina. Uw hond is 20 weken of ouder:

Er zijn veel hondenscholen, met ieder hun eigen manier van trainen en lesgeven.  We merken dat wij een andere aanpak hebben dan de meeste hondenscholen.

Daarom willen we graag dat al onze cursisten beginnen bij De Basis klas  (muv de Puppy Cursus).
Zodat mensen leren wat wij belangrijk vinden. En dat is in de eerste instantie je hond begrijpen. Commando's staan bij ons niet bovenaan op onze prioriteitenlijst.

 

Wilt u graag advies? Neem dan even contact met ons op via de mail.