Geschikt voor oudere honden / Dieet 

Hieronder ziet u onze brokken die geschikt zijn voor oudere honden of honden met een speciaal dieet. 
Wilt u persoonlijk advies over welke brok u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. 


Lifetime ageing

Deze brokken zijn voor honden die minder actief zijn of overgewicht hebben en dus extra zorg nodig bij het kiezen van hun dieet.
Deze brok is ook uitermate geschikt voor honden die ouder zijn dan 7 jaar van elke grootte en elk ras. Deze formule is met zorg ontworpen voor hun zeer speciale behoeften. 
Met een gecontroleerde hoeveelheid calorieën en vetten om de gewichtstoestand effectief te beheren, zorgt dit recept toch voor een perfect uitgebalanceerde en zeer smakelijke voeding. De hoge opname van chondro-beschermers (glucosamine en chondroïtinesulfaat) helpt effectief bij het behouden van de functie van de gewrichten, die door de jaren heen zijn versleten en / of door het overgewicht hebben geleden.


Prijs

2 kg zak > € 14,50

12 kg zak > € 48,50


Formula Tris

ENOVA TRIS Formula zit vol met 50% van 3 verschillende vleessoorten (konijn, varkensvlees en eend) die normaal en goed worden verdragen door honden, en zelfs door zeer gevoelige honden.

Het recept, dat graan- en aardappelvrij is (dit zijn andere hoofdverdachten voor voedselallergie en -intolerantie bij honden) wordt gecompleteerd met peulvruchten, groenten, kruiden en functionele ingrediënten (zoals MOS, FOS en natuurlijke bronnen van chondroprotectors) zorgen voor het welzijn van de spijsvertering en voortbewegingsapparaat.
Al deze functies in droogvoer zijn geschikt voor honden van elke grootte en levensstatus, en is rijk aan voedingsstoffen, volledig compleet en graanvrij.

 

Prijs

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Formula Omega 

De grote opnames van op vis gebaseerde ingrediënten (52%) zorgen voor een hoogwaardige eiwitvoorziening plus een extra aanhaling van Omega-3-vetzuren, waarvan de gunstige effecten op de huid, vacht en ontstekingsprocessen door de wetenschap zijn bewezen. Dankzij het hoge calorie- en dierlijke eiwitgehalte voldoet Enova Omega volledig aan de voedingsbehoeften van alle volwassen honden, maar ook van puppy's, jonge volwassenen en drachtige of zogende teven.


Prijs
 

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Mono lamb 

De unieke eigenschappen van lamsvlees, vooral met de rijkdom aan essentiële aminozuren en ijzer, geven dit recept bijna genezende eigenschappen, omdat het zeer goed wordt verdragen door honden die een negatieve reactie op het voedsel vertonen. Deze formule is ook geschikt slechte eters, (Veel honden zijn gek op het lamsingrediënt) en als alternatief voor wit vlees in roterende diëten.


Prijs 

2 kg zak > € 16,50
12 kg zak > € 62,50


Mono Fish 

Het recept op basis van vis heeft verschillende voedingsvoordelen, die vooral nuttig kunnen zijn voor honden die last hebben van dermatologische problemen (zoals hotspots, vachtoxidatie, roos, overmatig afschudden, jeuk).
Deze formule bevat vis als enige dierlijke eiwitbron, hoog niveau en perfecte verhouding van essentiële Omega 6 en Omega 3 vetzuren, waarvan het gunstige effect op huid- en vachtcondities door de wetenschap is bewezen.


Prijs 

2 kg zak > € 15,50
12 kg zak >€ 59,50


Mono Chicken 

De hoge verteerbaarheid en de natuurlijk uitgebalanceerde voedingsstoffen van kip in een formule die een vernieuwde klassieker vertegenwoordigt, en nooit is achterhaald. 
Dankzij zijn specifieke eigenschappen is dit recept niet alleen perfect als dagelijks onderhoudsvoedsel voor elke volwassen hond, maar ook als eerste keuze voor al die honden die vatbaar zijn voor spijsverteringsproblemen, zoals een overmaat aan maagzuur met oprispingen en chronische neiging van diarree.


Prijs 

2 kg zak > € 14,50
12 kg zak > € 54,50