Geschikt voor Pups

Hieronder ziet u onze brokken die geschikt zijn voor pups. 
Wilt u persoonlijk advies over welke brok u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. 

Formula Simple 

Dankzij het hoge aantal calorieën en het hoge gehalte aan dierlijke eiwitten is ENOVA SIMPLE perfect geschikt voor werkende of actieve volwassen honden en drachtige of zogende teven, maar ook perfect voor het opgroeien van puppy's en jonge honden. Het is duidelijk dat Enova Simple ook een perfect onderhoudsvoedsel is voor alle volwassen honden waarvan de eigenaar alleen het beste voor zijn / haar beste vriend wil, met nog een nieuw pluspunt: Enova Simple is volledig vrij van graaningrediënten!

Door de hoge aantal calorieën hoef je in verhouding ook minder gram per dag te geven dan bij een brok met minder calorieën. Dit scheelt uiteindelijk dus ook weer geld. 

Deze brok is geschikt voor zowel volwassen honden als voor kleine tot middelgrote pups. 


Prijs

2 kg zak > €18,50

12 kg zak > €63,50

 


Formula Tris

ENOVA TRIS Formula zit vol met 50% van 3 verschillende vleessoorten (konijn, varkensvlees en eend) die normaal en goed worden verdragen door honden, en zelfs door zeer gevoelige honden.

Het recept, dat graan- en aardappelvrij is (dit zijn andere hoofdverdachten voor voedselallergie en -intolerantie bij honden) wordt gecompleteerd met peulvruchten, groenten, kruiden en functionele ingrediënten (zoals MOS, FOS en natuurlijke bronnen van chondroprotectors) zorgen voor het welzijn van de spijsvertering en voortbewegingsapparaat.
Al deze functies in droogvoer zijn geschikt voor honden van elke grootte en levensstatus, en is rijk aan voedingsstoffen, volledig compleet en graanvrij.

 

Prijs

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Formula Omega 

De grote opnames van op vis gebaseerde ingrediënten (52%) zorgen voor een hoogwaardige eiwitvoorziening plus een extra aanhaling van Omega-3-vetzuren, waarvan de gunstige effecten op de huid, vacht en ontstekingsprocessen door de wetenschap zijn bewezen. Dankzij het hoge calorie- en dierlijke eiwitgehalte voldoet Enova Omega volledig aan de voedingsbehoeften van alle volwassen honden, maar ook van puppy's, jonge volwassenen en drachtige of zogende teven.


Prijs
 

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Lifetime Growing 

Dit recept ondersteunt een evenwichtige groei bij puppy's van alle soorten en maten, waardoor ze alles krijgen wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een gezonde volwassen hond. 
De hoge opnames van kip leveren enorme hoeveelheden hoogwaardige eiwitten die van van groots belang zijn, vooral tijdens de groei, omdat het de bouwstenen zijn van alle weefsel en organen. Rijst, de enige toegevoegde korrel, is van nature glutenvrij en helpt spijsverteringsstoornissen te voorkomen die in deze levensfase kunnen optreden. Toegevoegde chondro-beschermers en gecontroleerde mineralen bevorderen een evenwichtige ontwikkeling van botten en gewrichten, vooral bij puppy's van grote rassen.


Prijs

2 kg zak > € 14,50

12 kg zak > € 51,50