Geschikt voor Volwassen honden

Hieronder ziet u onze brokken die geschikt zijn voor volwassen honden. 
Wilt u persoonlijk advies over welke brok u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. 


Best verkocht voor actieve hond: 

Formula Simple 

Dankzij het hoge aantal calorieën en het hoge gehalte aan dierlijke eiwitten is ENOVA SIMPLE perfect geschikt voor werkende of actieve volwassen honden en drachtige of zogende teven, maar ook perfect voor het opgroeien van puppy's en jonge honden. Het is duidelijk dat Enova Simple ook een perfect onderhoudsvoedsel is voor alle volwassen honden waarvan de eigenaar alleen het beste voor zijn / haar beste vriend wil, met nog een nieuw pluspunt: Enova Simple is volledig vrij van graaningrediënten!

Door de hoge aantal calorieën hoef je in verhouding ook minder gram per dag te geven dan bij een brok met minder calorieën. Dit scheelt uiteindelijk dus ook weer geld. 


Prijs

2 kg zak > €18,50

12 kg zak > €63,50

 


Formula Tris

ENOVA TRIS Formula zit vol met 50% van 3 verschillende vleessoorten (konijn, varkensvlees en eend) die normaal en goed worden verdragen door honden, en zelfs door zeer gevoelige honden.

Het recept, dat graan- en aardappelvrij is (dit zijn andere hoofdverdachten voor voedselallergie en -intolerantie bij honden) wordt gecompleteerd met peulvruchten, groenten, kruiden en functionele ingrediënten (zoals MOS, FOS en natuurlijke bronnen van chondroprotectors) zorgen voor het welzijn van de spijsvertering en voortbewegingsapparaat.
Al deze functies in droogvoer zijn geschikt voor honden van elke grootte en levensstatus, en is rijk aan voedingsstoffen, volledig compleet en graanvrij.

 

Prijs

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Formula Omega 

De grote opnames van op vis gebaseerde ingrediënten (52%) zorgen voor een hoogwaardige eiwitvoorziening plus een extra aanhaling van Omega-3-vetzuren, waarvan de gunstige effecten op de huid, vacht en ontstekingsprocessen door de wetenschap zijn bewezen. Dankzij het hoge calorie- en dierlijke eiwitgehalte voldoet Enova Omega volledig aan de voedingsbehoeften van alle volwassen honden, maar ook van puppy's, jonge volwassenen en drachtige of zogende teven.


Prijs
 

2 kg zak > € 21,50

12 kg zak > € 74,50


Lifetime Maintenance


Deze onderhoudsbrok is geschikt voor alle volwassen honden en doet geen concessies aan de kwaliteit van ingrediënten en voedingsresultaten. Kip en eieren bevatten zeer goede verteerbare eiwitten, zijn rijk aan alle essentiële amminoïden, perfect om snelle en slanke spieren te behouden, ook bij actieve- of werk-honden. 

De juiste balans van essentiële Omega-6 en Omega-3 vetzuren verkregen uit kwaliteitsbronnen bevordert huidconditionering en een topvacht. Het recept is ook verrijkt met chondro-beschermers, zowel als ingrediënt als uit natuurlijke bronnen (groenlipmossel), die helpen om gewrichten gezond en flexibel te houden.


Prijs

2 kg zak > € 13,50

12 kg zak > € 46,50


Mono Chicken 

De hoge verteerbaarheid en de natuurlijk uitgebalanceerde voedingsstoffen van kip in een formule die een vernieuwde klassieker vertegenwoordigt, en nooit is achterhaald. 
Dankzij zijn specifieke eigenschappen is dit recept niet alleen perfect als dagelijks onderhoudsvoedsel voor elke volwassen hond, maar ook als eerste keuze voor al die honden die vatbaar zijn voor spijsverteringsproblemen, zoals een overmaat aan maagzuur met oprispingen en chronische neiging van diarree.


Deze brok is ideaal als je het leuk vindt om de smaaksoorten af te wisselen.
Je kunt kiezen uit wel 3 smaken van de Mono lijn! 
Vis, Kip en Lam. 

Deze brok is geschikt voor volwassen honden.

Prijs 

2 kg zak > € 14,50
12 kg zak > € 54,50


Mono Fish 

Het recept op basis van vis heeft verschillende voedingsvoordelen, die vooral nuttig kunnen zijn voor honden die last hebben van dermatologische problemen (zoals hotspots, vachtoxidatie, roos, overmatig afschudden, jeuk).
Deze formule bevat vis als enige dierlijke eiwitbron, hoog niveau en perfecte verhouding van essentiële Omega 6 en Omega 3 vetzuren, waarvan het gunstige effect op huid- en vachtcondities door de wetenschap is bewezen.


Deze brok is ideaal als je het leuk vindt om de
smaaksoorten af te wisselen.
Je kunt kiezen uit wel 3 smaken van de Mono lijn! 
Vis, Kip en Lam. 

Deze brok is geschikt voor volwassen honden.

Prijs 

2 kg zak > € 15,50
12 kg zak >€ 59,50


Mono lamb 

De unieke eigenschappen van lamsvlees, vooral met de rijkdom aan essentiële aminozuren en ijzer, geven dit recept bijna genezende eigenschappen, omdat het zeer goed wordt verdragen door honden die een negatieve reactie op het voedsel vertonen. Deze formule is ook geschikt slechte eters, (Veel honden zijn gek op het lamsingrediënt) en als alternatief voor wit vlees in roterende diëten.


Deze brok is ideaal als je het leuk vindt om de smaaksoorten af te wisselen.
Je kunt kiezen uit wel 3 smaken van de Mono lijn! 
Vis, Kip en Lam. 

Deze brok is geschikt voor volwassenen honden. 

Prijs 

2 kg zak > € 16,50
12 kg zak > € 62,50