Roedeltraining bij TABOM

Wil jij ervoor zorgen dat jouw pup goed gesocialiseerd wordt met andere honden? Dan heeft TABOM de perfecte oplossing!

 

Het is in de praktijk best lastig om je hond goed te socialiseren en opvoeden met betrekking tot zijn gedrag naar andere honden. 
Je komt vaak jonge andere honden tegen in het bos die jouw pup helaas niet de juiste opvoeding meegeven. Of sterker nog, die jouw pup precies leert wat je niet wil! 

Pups moeten nog leren wat wel en niet sociaal gedrag is rondom hun soortgenoten. Op het moment dat zij alleen korte momenten hebben met honden die je even tegen komt in het bos, creeert dit opwinding bij je pup. Wat uiteindelijk resulteert in een pup die bij het zien van andere honden zich enorm opwindt. 
Echter is deze opwinding niet gewenst en zorgt deze opwinding (onnodig) voor spanning, bij zowel de pup als de hond die hij tegen komt. 

Sociaal volwassen honden zullen elkaar rustig begroeten als hier behoefte aan is. Maar zij zien ook de subtiele signalen van honden die misschien helemaal niet op een ontmoeting zitten te wachten. 

Een dolle pup die nooit geleerd heeft deze taal te begrijpen, zal over alle honden en hun signalen heen walsen. En dit is nogmaals, voor beiden individuen niet prettig. Dit soort situaties zullen dan ook snel uitlopen op een conflict. 

Des te belangrijker dus om te zorgen dat jouw pup leert hoe het wél moet. 
En dit kan dmv de roedeltraining bij TABOM! 

Joyce, de eigenaresse van TABOM, heeft een ruime woonboerderij waar de honden buiten heerlijk kunnen spelen. En in de nacht hebben zij een heerlijk eigen plekje in huis. Joyce heeft altijd meerdere honden in huis die de hondentaal meer dan goed beheersen. 

Speciaal voor cursisten van Hondenschool Kersten biedt zij roedeltraining aan!
Wanneer de pups een paar dagen komen logeren bij Joyce zullen zij blootgesteld worden aan deze honden (en top collega's dus eigenlijk) die bij haar verblijven. Samen met de intensieve begeleiding van Joyce tijdens deze dagen zal jouw pup snel leren wat wel en niet wenselijk is in de omgang en communicatie met zijn soortgenoten.

Wanneer je hier al vroeg mee begint, leert jouw pup dus al op jonge leeftijd hoe het werkt, en dit zal de opvoeding alleen maar makkelijker maken voor jou als hondeneigenaar.  


Naast dat het ontzettend waardevol is voor de sociale skills van je pup, is het ook heel goed om onder begeleiding te leren dat het elders dan thuis ook leuk kan zijn. Zodat je pup niet teveel vastklampt aan 1 persoon of gezin. Zo leert hij ook op eigen poten te staan. 
Alleen maar voordelen dus! 


Website: 

www.tabom.nl


Hoe gaat het in zijn werk? 

Je kunt je hond op Dinsdag ochtend brengen tussen 10.00 uur en 11.00 uur. 


Je kunt hem weer ophalen op Donderdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur. 


De data gaan altijd in overleg. Je mag je voorkeur aangeven op het formulier, hier proberen wij rekening mee te houden. We kunnen echter geen garantie bieden dat je hond ook daadwerkelijk op deze data kan komen voor de roedel training.
De data gaan altijd in overleg. Joyce zal contact met je opnemen hierover na je inschrijving.

 

* ⛔️ LET OP ⛔️ *

Binnen de vakantie periodes is er geen ruimte voor roedeltraining ivm de vakantieopvang.

 

Locatie: Dorpje Zeeland (bij Uden).


Prijs 

250 euroSchrijf je nu in!

Schrijf je hieronder in voor de roedeltraining bij TABOM. 
Dit formulier wordt rechtstreeks verzonden naar Joyce Holman.